top of page

Baby

Jeeeej!!! Jouw kleintje wordt binnenkort 1 jaar! Dat is wel een hele grote mijlpaal en dat mag dan ook groots gevierd worden. En wat is nou leuker om dit moment te vieren dan met een cakesmash fotoshoot. Sowieso zijn de foto's een geweldige herinnering voor later maar je kan ze natuurlijk ook leuk gebruiken voor de uitnodigingen of om vlaggetjes mee te maken bijvoorbeeld. 

Wat kan je verwachten?

Jullie worden ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Jullie mogen jullie Mini Me in een mooie outfit verkleden en ik loop even met jullie door wat er gaat gebeuren en wat jullie verwachtingen zijn.

Dan gaan we beginnen. Met zachte kleedjes en de verwarming aan heeft jullie kleintje het heerlijk behaaglijk terwijl hij/zij op de foto gaat. Al spelend, rare geluidjes makend, gekke bekken trekkend ga ik jullie kleine fotograferen.

 

Baby fotoshoot Harderwijk
Baby fotoshoot Harderwijk

De keuze is reuze

Er is ruime keuze aan kleuren achtergronden, accessoires en outfits om uit te kiezen. Ga je voor neutrale kleuren of toch liever roze of blauw? Waarom niet allebei?

 

De aandacht van babytjes is ontzettend kort. Een baby fotoshoot duurt daarom maximaal een half uur. We gaan natuurlijk proberen om zoveel mogelijk te halen uit dat halve uur. Hopelijk meerdere achtergronden en outfits, maar ik ga helemaal af op de signalen die jullie baby geeft. Het kan dus gebeuren dat er maar 1 achtergrond en 1 outfit aan bod komt maar 3 of 4 is ook mogelijk. 

Een half jaar cakesmash!

Jullie kleintje wordt 6 maanden! Een half jaar, dat is toch wel een goede reden voor een feestje. Dus waarom vieren jullie het niet met een unieke half jaar cakesmash? 

Ik versier de studio in de kleuren die jullie hebben uitgekozen. Eerst maken we wat foto's van jullie Mini Me met alleen de feestversiering om vervolgens een mini taartje tevoorschijn te halen. Nou heeft jullie baby natuurlijk nog nooit vast voedsel gegeten en weet waarschijnlijk niet wat hij met zo'n taartje moet behalve ermee spelen. Laat het smashen maar beginnen!

Baby fotoshoot Harderwijk

Pakketten

Baby fotoshoot

 • 5 digitale foto's naar keuze

 • Keuze uit minimaal 10 foto's uit je eigen online gallery

 • Inclusief verschillende achtergronden

 • Vrij gebruik van de outfits in mijn baby fotoshoot garderobe

 • Mogelijkheid tot nabestellen van extra foto's en fotoproducten

€99,-

Half jaar Cakesmash

 • 8 digitale foto's naar keuze

 • Keuze uit minimaal 15 foto's uit je eigen online gallery

 • Inclusief versiering (kleuren of thema naar keuze)

 • Inclusief op maat gemaakt mini taartje die helemaal bij het thema past

 • Vrij gebruik van de outfits in mijn baby fotoshoot garderobe

 • Mogelijkheid tot nabestellen van extra foto's en fotoproducten

€119,-

baby fotograaf Harderwijk Ilse Karstel

Laat ik mezelf even voorstellen zodat je weet wie die mooie plaatjes nou gaat schieten.

Ik ben Ilse. Moeder, fotografe (uiteraard), reisfanaat, festivalganger, kerstliefhebber, fantasy nerd, slechte kok en zo veel meer. Mijn passie voor fotograferen was er al jaren maar toen ik zelf kinderen kreeg is het echt ontvlamd in zo veel meer. Mijn kleine guppen zijn dan ook regelmatig de sjaak als ik weer een nieuw idee of een nieuwe achtergrond heb. 

Ik hoop dat ik voor jouw kleine Mini Me ook een geweldige fotoshoot mag verzorgen.

"Ilse is een lieve en rustige fotograaf. De omgeving is erg leuk en uitnodigend voor kinderen, daardoor voelen kinderen zich al snel op hun gemak. En dat was te zien aan het prachtige eindresultaat!

Onze dochter had het erg naar haar zin tijdens de fotoshoot. Zowel moeder en dochter hebben genoten, dat maakt deze fotoshoot zo mooi en bijzonder."

Arjenne

Cakesmash fotoshoot Harderwijk

Combinatie pakket

Combi pakket 4

Half jaar Cakesmash en

Cakesmash Deluxe fotoshoot

Van €288,00

Voor €249,00

Cakesmash fotoshoot Harderwijk

Dingen die je misschien nog wil weten:

 •  Wat moet ik allemaal zelf mee nemen? Het enige dat je zelf mee hoeft te nemen is een schone luier en eventueel een speen. Kleding mag je zelf regelen maar je mag ook gebruik maken van mijn client closet. Verder word alles voor jullie geregeld. 

 •  Hoe lang duurt een cakesmash fotoshoot? Een cakesmash duurt gemiddeld een half uur. De ene keer wat korter, de andere keer wat langer. Dat ligt ook aan hoe jullie kleintje omgaat met een nieuwe omgeving en een nieuwe situatie.

 •  Hoe ver van te voren moet ik mijn fotoshoot boeken? Het liefst boek je je fotoshoot zo ver mogelijk van te voren zodat je zeker bent van een plekje. Soms lukt het last minute ook nog. Vul even het contact formulier in en dan gaan we je fotoshoot inplannen.

 •  Hoe lang duurt het voordat ik de foto's binnen heb? Ik houd een maximale levertijd van 2 weken aan. 

 •  Kan ik later nog extra foto's of fotoproducten bijbestellen? Jazeker. Een extra foto kost €9,50 en een complete galerij kost €100,00 (ongeacht hoeveel foto's erin zitten). Fotoboeken kunnen op een later tijdstip ook nog besteld worden en hoeven niet meteen na de fotoshoot besteld te worden. Ook is het mogelijk om je foto's van de newborn fotoshoot en van de cakesmash samen te voegen in 1 album.

 •  Kan ik al boeken zonder dat ik een thema of kleur in gedachten heb? Dat is geen probleem. We kunnen samen kijken wat het beste bij jullie past maar je kan ook nog even de tijd nemen om erover na te denken. Ik moet uiterlijk 2 weken van te voren weten wat jullie graag willen in verband met het bestellen van de taart en bijpassende decoratie.

Baby fotoshoot Harderwijk

Boek hier jouw Baby fotoshoot!

Welke fotoshoot heb je interesse in?
Waar heb je mij gevonden?
bottom of page