top of page

Zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Elke zwangerschap is uniek. Of het nou je eerste is of je vierde. Vier dat je deze speciale periode mee mag maken door hem prachtig vast te laten leggen zodat je later tegen je kleintje kan zeggen; "Kijk, hier zat je bij mama in de buik". 

Wat kan je verwachten?

We ontmoeten elkaar bij de locatie die we van te voren hebben afgesproken. Samen lopen we naar het perfecte plekje toe en bespreken onderweg nog even wat er allemaal gaat gebeuren en wat jouw verwachtingen zijn. Ik neem wat zwangerschapsjurken en accessoires mee waarvan ik denk dat ze bij jouw fotoshoot passen en samen maken we een selectie. 

Zodra jij in vol ornaat bent kunnen we van start. Ik zal jou begeleiden in verschillende poses en hoe jij het beste op de foto komt. Na een kwartier/half uurtje drinken we even wat en kan jij je nog omkleden in de volgende outfit. We nemen alle tijd dus er hoeft niet gehaast te worden. Na ongeveer een uur zit de fotoshoot er alweer op en binnen 2 weken heb jij de mooiste plaatjes van jou en je prachtige zwangere buik.

Zwangerschaps fotoshoot Harderwijk
Zwangerschaps fotoshoot Harderwijk

Waar?

We zullen de fotoshoot buiten doen, in de natuur. Bij voorkeur net voor zonsondergang of bij zonsopgang om het mooiste licht te pakken. In het bos, op de zandverstuiving, bij de waterkant, het kan allemaal. Geef van te voren even je voorkeur aan en ik ga op zoek naar de beste locatie voor jouw fotoshoot. 

Wil je liever in de binnenstad of bij een specifieke locatie een fotoshoot? Geen probleem binnen een straal van 10 km van Harderwijk.

Een prachtig gezinnetje!

Natuurlijk mag je deze zwangerschapsfotoshoot alleen doen want jij bent zwanger en jij verdient dit. Maar misschien vindt je partner het ook wel super leuk om met je mee te doen! Tenslotte is dit een avontuur wat jullie samen aan zijn gegaan. 

Jullie gezin is helemaal welkom tijdens deze fotoshoot. Samen met je partner, kindje(s), hond, papegaai...het mag allemaal. 

Zwangerschaps fotoshoot Harderwijk

Investering

Zwangerschap

 • Je krijgt de complete gallerij

 • Inclusief gezinsfoto's

 • Je mag gebruik maken van mijn client closet

 • Mogelijkheid tot nabestellen van extra foto's en fotoproducten

 • Ook te boeken als combinatiedeal

€169,-

"Met ons kleintje van 1.5 week oud hebben we een new born shoot gedaan. De eigenaar Ilse heeft een mooie studio en gebruikt verschillende achtergronden en kleertjes voor de baby. Hoewel onze baby wat onrustig was heeft Ilse door haar rust en geduld prachtige foto's van hem kunnen maken. De foto's werden al binnen een paar dagen met ons gedeeld. Trots op het eindresultaat!"

Myrthe

Newborn fotoshoot Harderwijk
Zwangerschaps fotograaf Harderwijk Ilse Karstel

Laat ik mezelf even voorstellen zodat je weet wie die mooie plaatjes nou gaat schieten.

Ik ben Ilse. Moeder, fotografe (uiteraard), reisfanaat, festivalganger, kerstliefhebber, fantasy nerd, slechte kok en zo veel meer. Mijn passie voor fotograferen was er al jaren maar toen ik zelf kinderen kreeg is het echt ontvlamd in zo veel meer. Mijn kleine guppen zijn dan ook regelmatig de sjaak als ik weer een nieuw idee of een nieuwe achtergrond heb. 

Ik hoop dat ik voor jouw kleine Mini Me ook een geweldige cakesmash mag verzorgen.

Combinatie pakketten

Combi pakket 3

Zwangerschaps fotoshoot en

Newborn Deluxe fotoshoot

Van €468,00

Voor €419,00

Newborn fotoshoot Harderwijk

Combi pakket 2

Zwangerschaps fotoshoot

Newborn Deluxe fotoshoot en

Cakesmash Deluxe fotoshoot

Van €637,00

Voor €549,00

Cakesmash fotoshoot Harderwijk

Dingen die je misschien nog wil weten:

 • Wat moet ik allemaal zelf mee nemen? Een flesje drinken en een klein snackje (mocht je je tijdens de fotoshoot een beetje flauw voelen). Ook kan je nog iets van de baby mee nemen zoals bijvoorbeeld eerste schoentjes.

 • Wat moet ik/moeten we aan? Je mag gewoon je eigen kleding aan. Kies in dat geval het liefst voor kleding zonder printjes en felle kleuren. Printjes leiden af van het onderwerp, jullie. Als dame mag je ook gebruik maken van mijn speciale zwangerschaps garderobe. Trek ook gemakkelijke schoenen aan, het is soms wel een stukje lopen voordat de perfecte locatie is bereikt. De heer mag het liefst een blouse of een t-shirt aan in het wit, beige of lichtblauw.Hebben jullie kindjes bij je? Probeer ze dan ook te kleden in kleding zonder heftige printjes of enorm felle kleuren.

 • Rond welke tijd moet ik een zwangerschaps fotoshoot boeken? Het liefst fotografeer ik jouw zwangerschap tussen de 26 en de 34 weken. Het handigst is dus om ruim voor die tijd al een plekje te reserveren. Rond deze tijd is je buik al mooi rond en heb je nog genoeg energie om een fotoshoot van 1 tot 1,5 uur vol te houden. Eerder (bijvoorbeeld in verband met tweeling zwangerschap) of later (vergeten te boeken?) is natuurlijk ook mogelijk. 

 • Waar vind de fotoshoot plaats? Het liefst fotografeer ik deze fotoshoots buiten in de natuur. Mede omdat een zwangerschap zo'n in en in natuurlijk iets is vind ik dat zelf erg mooi overkomen. Mocht je liever je zwangerschapsshoot in de studio doen, geef dit dan aan voordat je datum vast staat. 

 • Wat nou als het slecht weer is? Bij regen gaan we de fotoshoot verzetten. Dit hebben we natuurlijk niet in de hand dus we proberen dan je fotoshoot om te zetten naar een datum waarop het hopelijk wel beter weer is.

 • Hoe lang duurt het voordat ik de foto's binnen heb? Ik houd een maximale levertijd van 2 weken aan. 

 • Kan ik later nog extra fotoproducten bijbestellen? Jazeker. Fotoboeken kunnen op een later tijdstip ook nog besteld worden en hoeven niet meteen na de fotoshoot besteld te worden. 

Zwangerschaps fotoshoot Harderwijk

Boek hier jouw Zwangerschaps fotoshoot!

Welke fotoshoot heb je interesse in?
Waar heb je mij gevonden?
bottom of page