top of page

Branding

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Elke zwangerschap is uniek. Of het nou je eerste is of je vierde. Vier dat je deze speciale periode mee mag maken door hem prachtig vast te laten leggen zodat je later tegen je kleintje kan zeggen; "Kijk, hier zat je bij mama in de buik". 

Waarom is branding zo belangrijk?

 

Een goed verhaal is tegenwoordig niet meer genoeg. Mensen willen een connectie met jou, weten met wie ze in zee gaan. Door alleen plaatjes van je product te laten zien mist jouw publiek die connectie en zullen ze zich minder verbonden voelen met jou en jouw diensten. 

Jacobine-17.jpg
Henneke20.jpg

Waarom een fotoshoot?

"Een beeld zegt meer dan duizend woorden". 

De juiste beelden kunnen zo veel kracht toevoegen aan jouw website en social media. Om jouw bedrijf goed te positioneren op de markt heb je krachtige beelden nodig die echt laten zien wie jij bent en wat jij doet. 

Wat kan je verwachten?

Jouw bedrijf heeft zijn eigen stijl. Van tevoren hebben we een gesprek, telefonisch of via Zoom, over wat jouw ideeën zijn en wat jouw huisstijl is. Tenslotte zal een beautysalon een heel ander gevoel willen uiten dan een restaurant. 

We spreken af op een locatie van jouw keuze. Dat kan bij jouw bedrijf zijn maar ook een buiten locatie of in een eettentje. We bespreken nog even wat details en of we wel op één lijn zitten en dan kunnen we beginnen. 

Jacobine-29.jpg

Investering

  • Inclusief kennismakingsgesprek

  • Je krijgt de complete gallerij van minimaal 20 bewerkte foto's in hoge en lage resolutie

  • Op elke locatie binnen 10 km van Harderwijk

€239,-

Excl. btw

"Met ons kleintje van 1.5 week oud hebben we een new born shoot gedaan. De eigenaar Ilse heeft een mooie studio en gebruikt verschillende achtergronden en kleertjes voor de baby. Hoewel onze baby wat onrustig was heeft Ilse door haar rust en geduld prachtige foto's van hem kunnen maken. De foto's werden al binnen een paar dagen met ons gedeeld. Trots op het eindresultaat!"

Myrthe

Jacobine-07.jpg
Zwangerschaps fotograaf Harderwijk Ilse Karstel

Laat ik mezelf even voorstellen zodat je weet wie die mooie plaatjes nou gaat schieten.

Ik ben Ilse. Moeder, fotografe (uiteraard), reisfanaat, festivalganger, kerstliefhebber, fantasy nerd, slechte kok en zo veel meer. Mijn passie voor fotograferen was er al jaren maar toen ik zelf kinderen kreeg is het echt ontvlamd in zo veel meer. Mijn kleine guppen zijn dan ook regelmatig de sjaak als ik weer een nieuw idee of een nieuwe achtergrond heb. 

Ik hoop dat ik voor jouw kleine Mini Me ook een geweldige cakesmash mag verzorgen.

Abonnement

Abonnement 1

Elk half jaar een nieuwe fotoshoot 

 

Erg geschikt voor seizoensbedrijven

Van €478,00

Voor €429,00

Henneke09.jpg

Abonnement 2

Elk kwartaal een nieuwe fotoshoot

 

Erg geschikt voor bijvoorbeeld restaurants

Van €956,00

Voor €799,00

Jacobine-07.jpg

Dingen die je misschien nog wil weten:

  • Wat moet ik allemaal zelf mee nemen? Een flesje drinken en een klein snackje (mocht je je tijdens de fotoshoot een beetje flauw voelen). Ook kan je nog iets van de baby mee nemen zoals bijvoorbeeld eerste schoentjes.

  • Wat moet ik/moeten we aan? Je mag gewoon je eigen kleding aan. Kies in dat geval het liefst voor kleding zonder printjes en felle kleuren. Printjes leiden af van het onderwerp, jullie. Als dame mag je ook gebruik maken van mijn speciale zwangerschaps garderobe. Trek ook gemakkelijke schoenen aan, het is soms wel een stukje lopen voordat de perfecte locatie is bereikt. De heer mag het liefst een blouse of een t-shirt aan in het wit, beige of lichtblauw.Hebben jullie kindjes bij je? Probeer ze dan ook te kleden in kleding zonder heftige printjes of enorm felle kleuren.

  • Rond welke tijd moet ik een zwangerschaps fotoshoot boeken? Het liefst fotografeer ik jouw zwangerschap tussen de 26 en de 34 weken. Het handigst is dus om ruim voor die tijd al een plekje te reserveren. Rond deze tijd is je buik al mooi rond en heb je nog genoeg energie om een fotoshoot van 1 tot 1,5 uur vol te houden. Eerder (bijvoorbeeld in verband met tweeling zwangerschap) of later (vergeten te boeken?) is natuurlijk ook mogelijk. 

  • Waar vind de fotoshoot plaats? Het liefst fotografeer ik deze fotoshoots buiten in de natuur. Mede omdat een zwangerschap zo'n in en in natuurlijk iets is vind ik dat zelf erg mooi overkomen. Mocht je liever je zwangerschapsshoot in de studio doen, geef dit dan aan voordat je datum vast staat. 

  • Wat nou als het slecht weer is? Bij regen gaan we de fotoshoot verzetten. Dit hebben we natuurlijk niet in de hand dus we proberen dan je fotoshoot om te zetten naar een datum waarop het hopelijk wel beter weer is.

  • Hoe lang duurt het voordat ik de foto's binnen heb? Ik houd een maximale levertijd van 2 weken aan. 

  • Kan ik later nog extra fotoproducten bijbestellen? Jazeker. Fotoboeken kunnen op een later tijdstip ook nog besteld worden en hoeven niet meteen na de fotoshoot besteld te worden. 

Henneke02.jpg

Boek hier jouw Branding fotoshoot!

Welke fotoshoot heb je interesse in?
Waar heb je mij gevonden?
bottom of page