top of page

Mini fotoshoots

Natuurlijk zijn de hoogtepunten belangrijk om vast te leggen.

Maar waarom niet gewoon een leuke kleine fotoshoot tussendoor?

Een fotoshoot, niet persé voor de herrinneringen maar gewoon omdat het zo leuk is.

Elfjes mini fotoshoot

Elfjes mini - 7 april

Heb jij een klein elfje in huis? Dit is het moment om de magie te vangen. Jouw kleine meid in een betoverend bos vol bloemetjes en bosdiertjes. 

In mijn thuisstudio maak ik een geweldig decor waar jouw dochtertje als elfje, compleet met vleugels en toverstaf, op de foto gaat. 

Kabouter mini - 21 april

Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen...

Zit jouw kleine kaboutertje.

 

 Wil je nou niet die standaard zwart/wit foto aan de muur die iedereen al heeft? Dan maken we van jouw pretletter een schattig kaboutertje in een betoverend bos. 

Voor zowel jongens als meisjes is dit een super leuke mini fotoshoot die je echt niet mag missen.

 

 

 

Kabouter mini fotoshoot
Mila04.jpg

Portretjes mini - 23 juni

Prachtige koppies, glanzende ogen... dit zijn de foto's waar jouw kindje er echt uit springt.    

Met een lichte achtergrond en alleen het gezichtje van jouw kleine op de foto springen al die kleine details er echt uit. Dat ene kuiltje in zijn wang of die prachtige lange wimpers, met een portretfoto ligt de focus echt op het gezicht. Geen poespas maar een neutrale foto waar dat schattige gezichtje van jouw kleine echt tot zijn recht komt. 

coming soon

Super leuk om met je kindjes naar Ilse te gaan. Ze is super creatief en alles kan. Dwalen je kindjes even af geen probleem Ilse tovert zo iets tevoorschijn waarmee ze weer een leuke foto weet te creëren. En belangrijkste je kindjes hebben veel plezier tijdens de fotoshoot waardoor ze het ook beter volhouden.

"Anieck"

Sophie & Noël12.jpg
Mini Me fotograaf Harderwijk Ilse Karstel

Laat ik mezelf even voorstellen zodat je weet wie die mooie plaatjes nou gaat schieten.

Ik ben Ilse. Moeder, fotografe (uiteraard), reisfanaat, festivalganger, kerstliefhebber, fantasy nerd, slechte kok en zo veel meer. Mijn passie voor fotograferen was er al jaren maar toen ik zelf kinderen kreeg is het echt ontvlamd in zo veel meer. Mijn kleine guppen zijn dan ook regelmatig de sjaak als ik weer een nieuw idee of een nieuwe achtergrond heb. 

Ik hoop dat ik voor jouw kleine Mini Me ook een geweldige fotoshoot mag verzorgen.

bottom of page