top of page

Kerstmini's

Vind jij het ook zo snel gaan? De feestdagen komen er alweer aan. Elk jaar lijkt sneller te gaan en elk jaar is een enorme sprong in het leven van jullie Mini Me.

 

Laat jij dit jaar je kleintje vastleggen in een mooie kerstsfeer zodat je later niet alleen telefoon foto’s hebt van het kerstdiner? Mooie foto's bij een prachtig versierde boom vol lichtjes met bijpassende mooi ingepakte cadeautjes, spelend met een houten paardje of genietend van zuurstokjes. Voor papa en mama geen stress dit jaar om de perfecte foto te krijgen want het word allemaal voor je geregeld. 

15 jaar lang heb ik op een kerstmarkt gewerkt. Elk jaar weer alles optuigen en weer afbreken. Je zou denken dat ik genoeg kerst gezien heb voor de rest van mijn leven. Maar het heeft de gekte alleen maar aangewakkerd. In juli begint het bij mij al te kriebelen. Eigenlijk is het gek dat het zo lang geduurd heeft voordat ik ben begonnen met kerstmini’s maar hier zijn we dan. En we gaan er samen een holly jolly christmas van maken!

ChloeChristmas03.jpg

Je kan kiezen tussen 2 kerst decors.

Decor 1 is een klassieke kerst met de kleuren rood en groen. Zuurstokken en kerstmutsen zijn natuurlijk niet weg te denken bij dit kerstthema. Is dit helemaal jouw sfeer en krijg je er nu al kerstkriebels van? 

Decor 1

Decor 1

Decor 2 is een witte kerst met neutrale tinten, zachte schapenvachtjes en sneeuwvlokken. Dit zorgt voor een knusse sfeer met tijdloze foto's als resultaat. 

Geef van te voren aan welk thema jij graag zou willen voor je fotoshoot. 

Decor 2

Decor 2

Wanneer? 12 november
Waar? In mijn thuisstudio in Harderwijk

Tijdslots

Groen is vrij. Rood is geboekt. Oranje is gereserveerd.

Kerst is een bijzondere tijd. De kerstboom opzetten, overal lampjes aan huizen en in tuinen, cadeautjes inpakken in mooi kerstpapier. En niet te vergeten, kerstkaarten! Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik zo’n rode envelop op de deurmat zie liggen. Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend en gaan er veel over op digitale kerstkaarten maar noem me ouderwets, een echte kerstkaart geeft een warm gevoel.

En met dit in gedachte heb ik iets mega leuks bedacht om jou te ontzorgen en dat extra beetje kerstgevoel te bezorgen.

DE KERSTKAARTSERVICE!

Jullie mooiste foto als prachtige kerstkaart met een kerstwens naar keuze afgedrukt en bij jou thuisbezorgd zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen. En als kers op de taart kan ik jullie postzegels personaliseren door dezelfde foto op de postzegels af te laten drukken. Zo worden jullie kerstkaarten helemaal in stijl bezorgd.

Kerstkaarten01.jpg

Pakketten

Pakket Basis

 • 20 minuten fotoshoot in het decor naar keuze.

 • Inclusief 3 nabewerkte digitale foto's.

 

 

 

€50,00

Pakket Service

 • 20 minuten fotoshoot in het decor naar keuze.

 • Inclusief 3 nabewerkte digitale foto's.

 • Inclusief 25 professioneel afgedrukte kerstkaarten met een kerstgroet naar keuze.

 

 

 

€99,00

Pakket Ontzorgd

 • 20 minuten fotoshoot in het decor naar keuze.

 • Inclusief 3 nabewerkte digitale foto's.

 • Inclusief 25 professioneel afgedrukte kerstkaarten met een kerstgroet naar keuze.

 • Inclusief 25 gepersonaliseerde postzegels.

€149,00

Heb je je galerij binnen en kan je niet kiezen? Geen probleem.

Extra foto's bijbestellen kan voor €9,50 per foto. 

Ben je al enthousiast geworden?

   Need to know:

 • Voor wie zijn de kerstmini's het leukst? Kindjes van 0 tot 7 jaar zijn hier aan het juiste adres. Er kunnen maximaal 3 kindjes tegelijk op de foto in verband met de grootte van het decor.

 • Kerstmutsen heb ik hier in de studio en daar mogen jullie natuurlijk gebruik van maken. Speciale kerstkleding heb ik niet en kun je het beste zelf regelen. Gewoon wat leuks uit de kast is helemaal prima. Kom je er niet uit of wil je graag advies? Ik denk graag met je mee.

 • De kerstmini fotoshoot duurt maar 20 minuten. Zorg dus dat je op tijd en helemaal in vol ornaat bent. Een shirtwissel op locatie kan natuurlijk wel.

 • Als je je tijdslot gereserveerd hebt krijg je een bevestigingsmail met een betaallink. Je tijdslot is dan 24 uur gereserveerd. Het betaalverzoek dient ook binnen die tijd betaald te worden, dan is het plekje echt van jou.

 • Je ontvangt de foto's binnen 2 weken in een online galerij waar jij zelf de mooiste uit kunt kiezen.

 • Heb je het comfort pakket of het ontzorgd pakket gekozen? Zorg er dan voor dat jullie voor 1 december jullie keuze hebben gemaakt welke foto er op de kerstkaart komt en wat voor kerstgroet. Ik stuur van te voren nog een reminder. Mocht je niet gekozen hebben voor die datum zal ik de best mogelijke keuze voor jullie maken.

 • Mochten er super veel animo zijn word er een tweede dag bij gepland.

Ik hoop jullie op 12 november te zien!

bottom of page