top of page

5 redenen waarom je een newborn fotoshoot moet doen1. Ze zijn maar 1 keer zo klein. Babytjes groeien en ontwikkelen zich zo ontzettend snel. Je denkt dat je alles later nog wel weet maar het is zo vluchtig en je raakt het zo weer kwijt.


2. Je hebt al genoeg aan je hoofd. Jullie zijn net een nieuw gezinnetje geworden, net bevallen, alles is nieuw en wennen. Je hebt helemaal geen zin om je druk te maken over foto's maken en jezelf in gekke bochten wringen om dat perfecte plaatje te krijgen.


3. Veiligheid boven alles. Al die mooie plaatjes die je op pinterest ziet zijn met zorg gemaakt. Je kan niet zomaar een baby in een bepaalde positie leggen zonder daar bedreven in te zijn. Sommige plaatjes zijn zelfs een samenstelling van meerdere foto's die daarna samen gevoegd zijn. Ik let op temperatuur, kleur van de baby, lichaamsreacties en wat jouw baby prettig vindt.

4. Nabewerking is een must. Schilfertjes op de handjes en voetjes, puistjes in het gezicht, dat ene plekje waar hij/zij zich gekrabd heeft, alles word weg gewerkt in de nabewerking.


5. Wil je een grote print aan de muur of cadeau geven aan opa en oma? De kwaliteit foto die daarvoor nodig is ga je niet behalen met je mobiele telefoon.


Bonus: Hoe leuk is het om het geboortekaartje te laten maken met een prachtige foto.Wil je nou ook een newborn fotoshoot in mijn thuisstudio in Harderwijk of wil je meer weten? Klik dan even op de link en vul het contactformulier in.

댓글


bottom of page