top of page

Waarom klanten me babyfluisteraar noemen

Bij binnenkomst zijn baby’s vaak nog een beetje onrustig. Ze worden uit hun lekkere warme maxi cosi gehaald en zitten ineens bij iemand die niet naar mama ruikt. Aan mij de taak om jouw kleintje weer helemaal rustig en zen te krijgen voor die prachtige slapende foto's.

Ik heb hier natuurlijk allemaal trucjes voor. Ten eerste zorg ik voor een rustige omgeving. Ik heb een zacht muziekje op staan met water geluiden op de achtergrond. Het geluid van stromend water doet denken aan het geluid in de baarmoeder. Het is in mijn studio tussen de 24 en 26 graden zodat de kleine het lekker warm heeft. Vaak begin ik met de baby in een doek te wikkelen, dit zorgt voor een veilig “baarmoeder” gevoel.


Ook scheelt het als jouw kleintje van te voren heeft gedronken en een lekker vol gevoel heeft. Het gebeurd bijna elke newborn fotoshoot dat er tussendoor nog een voeding gedaan moet worden. Hier word de kleine ook weer lekker rustig van dus daar kan je ruim de tijd voor nemen.


Wat ver uit nog het meeste effect heeft is mijn rustige instelling en geduld. Baby's voelen stress aan dus ik zorg er voor dat ik zelf zen ben voordat we met de fotoshoot beginnen. Soms duurt het even voordat een baby'tje rustig is en weer in slaap valt maar met geduld en het gebruik van verschillende technieken en trucjes krijg jij prachtige foto's van jouw ontspannen slapende mini me.

Comments


bottom of page