top of page

Meest gestelde vragen over cakesmashes

Wat moet ik allemaal zelf mee nemen? 

Het enige dat je zelf mee hoeft te nemen is een schone luier en eventueel een speen. Kleding mag je zelf regelen maar je mag ook gebruik maken van mijn client closet. Verder word alles voor jullie geregeld. 

Hoe lang duurt een cakesmash fotoshoot? 

Een cakesmash duurt gemiddeld een uur. De ene keer wat korter, de andere keer wat langer. Dat ligt ook aan hoe jullie kleintje omgaat met een nieuwe omgeving en een nieuwe situatie.


Kan ik al boeken zonder dat ik een thema in gedachten heb? 

Dat is geen probleem. We kunnen samen kijken wat het beste bij jullie past maar je kan ook nog even de tijd nemen om erover na te denken. Ik moet uiterlijk 2 weken van te voren weten wat jullie graag willen in verband met het bestellen van de taart en bijpassende decoratie.


Wat voor thema's kan ik allemaal kiezen?

Ik heb niet echt specifieke thema's waar je uit kunt kiezen. Elke cakesmash bij mij is uniek en samengesteld in overleg met de ouders. Het is mogelijk om een uitgebreid thema te kiezen maar je kan ook een paar kleuren kiezen. In beide gevallen maak ik er een geweldig decor van dat helemaal bij jullie past.


Hoe ver van te voren moet ik mijn fotoshoot boeken? 

Het liefst boek je je fotoshoot zo ver mogelijk van te voren zodat je zeker bent van een plekje. Soms lukt het last minute ook nog maar dat ligt er ook aan of de bakker nog een plek vrij heeft. Als je de foto's wil gebruiken voor uitnodigingen of vlaggetjes zorg er dan voor dat je de cakesmash minimaal 4 weken voor de verjaardag boekt in verband met nabewerkingstijd.

Commentaires


bottom of page